Krydderurter

Dild • Dill • SuwaDild
Frisk koriander • Fresh coriander/cilantro • Hara dhaniyaFrisk koriander
Karryblade, friske • Fresh curry leaves • Kari PattaKarryblade, friske
Mynteblade • Mint leaf • PudinaMynteblade

 

Comments

  1. Karina says

    Hej
    Jeg vil lave en vegansk paneer butter masala
    Men de beskriver 2 ting jeg ikke ved hvad er:
    Indian Bay leaf ( tej patta) og
    Kasuri methi, tørret fenugreek leafs.

    Håber at kunne få dem på Vesterbrogade.

    Glæder mig til at høre fra dig.

    Hilsen Karina

  2. Thomas Rohde says

    Hej Karina

    Mht. dried fenugreek leafs, kasoori meti eller på dansk: tørrede bukkehornsblade; (http://spisindisk.dk/ingredienser/krydderier/bukkehornsblade-torrede/) dem kan du med garanti købe i de fleste indiske/pakistanske grønthandlere.

    Mht. “Indian Bay Leaf” så bruges denne term i flæng om både almindelige laurbærblade og kanelblade – se diskussionen her: http://spisindisk.dk/ingredienser/krydderier/laurbaerblad/

    Kanelblade er svære at få fat på herhjemme, hvorfor jeg køber dem over nettet: ceyloncinnamon.co.uk.

    Nu skrev du også “Tej Patta”. Hvis din opskrifts forfatter har styr på terminologien, så mener han/hun sådan set laurbærblade, og dem kan du med garanti også få i de fleste indiske/pakistanske grønthandlere.

    Håber det ikke blev mere forvirrende.

    God madlavning!

    Thomas

  3. Karina says

    Hej Thomas
    Tusind tak for svar.
    Glæder mig til at gå igang.
    Hilsen Karina

Skriv et svar til Thomas Rohde Annuller svar

*