Hej
Jeg vil lave en vegansk paneer butter masala
Men de beskriver 2 ting jeg ikke ved hvad er:
Indian Bay leaf ( tej patta) og
Kasuri methi, tørret fenugreek leafs.
Kanelblade er svære at få fat på herhjemme, hvorfor jeg køber dem over nettet: ceyloncinnamon.co.uk.
Nu skrev du også “Tej Patta”. Hvis din opskrifts forfatter har styr på terminologien, så mener han/hun sådan set laurbærblade, og dem kan du med garanti også få i de fleste indiske/pakistanske grønthandlere.
Jeg har brugt år på at perfektionere mine favoritretter... og på at vriste tips og hemmelige opskrifter ud af indiske mesterkokke og restauratører. Dem vil jeg nu dele med dig.
Hej
Jeg vil lave en vegansk paneer butter masala
Men de beskriver 2 ting jeg ikke ved hvad er:
Indian Bay leaf ( tej patta) og
Kasuri methi, tørret fenugreek leafs.
Håber at kunne få dem på Vesterbrogade.
Glæder mig til at høre fra dig.
Hilsen Karina
Hej Karina
Mht. dried fenugreek leafs, kasoori meti eller på dansk: tørrede bukkehornsblade; (http://spisindisk.dk/ingredienser/krydderier/bukkehornsblade-torrede/) dem kan du med garanti købe i de fleste indiske/pakistanske grønthandlere.
Mht. “Indian Bay Leaf” så bruges denne term i flæng om både almindelige laurbærblade og kanelblade – se diskussionen her: http://spisindisk.dk/ingredienser/krydderier/laurbaerblad/
Kanelblade er svære at få fat på herhjemme, hvorfor jeg køber dem over nettet: ceyloncinnamon.co.uk.
Nu skrev du også “Tej Patta”. Hvis din opskrifts forfatter har styr på terminologien, så mener han/hun sådan set laurbærblade, og dem kan du med garanti også få i de fleste indiske/pakistanske grønthandlere.
Håber det ikke blev mere forvirrende.
God madlavning!
Thomas
Hej Thomas
Tusind tak for svar.
Glæder mig til at gå igang.
Hilsen Karina